USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çanakkale’de ada seferlerine fırtına engeli

ÇANAKKALE’DE KUZEY EGE DENİZİ’NDEKİ BOZCAADA İLÇESİNDE BUGÜN YAPILMASI PLANLANAN BAZI SEFERLER VE YARIN YAPILMASI PLANLANAN TÜM SEFERLER, GÖKÇEADA İLÇESİNDE İSE YARIN YAPILMASI PLANLANAN TÜM SEFERLER OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ.

Çanakkale’de ada seferlerine fırtına engeli
14-02-2026 16:07

Çanakkale’de Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ilçesinde bugün yapılması planlanan bazı seferler ve yarın yapılması planlanan tüm seferler ile Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan tüm seferler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.


Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım AŞ, Kuzey Ege Denizi’ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ilçesinde bugün yapılması planlanan bazı seferler ve yarın yapılması planlanan tüm seferler, Gökçeada ilçesinde ise yarın yapılması planlanan tüm seferler iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım AŞ yapılan açıklamaya göre; "14.02.2026 Cumartesi (bugün) Geyikli-Bozcaada hattında, Bozcaada’dan saat 22:00, Geyikli’den ise saat 23:00 seferleri, 15.02.2026 Pazar (yarın) Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. 15.02.2026 Pazar (yarın) Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir."



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ