Ana içeriğe geç

Çekmeköy’de inşaat işçisi toprak altında kaldı: 1 yaralı

ÇEKMEKÖY'DE BİR İNŞAAT ALANINDA TOPRAK KAYMASI MEYDANA GELDİ. İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE BİRLİKTE GÖÇÜK ALTINDA KALAN 1 İŞÇİ HAFİF YARALI OLARAK KURTARILDI.

SON DAKİKA
Çekmeköy’de inşaat işçisi toprak altında kaldı: 1 yaralı

Çekmeköy’de bir inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle birlikte göçük altında kalan 1 işçi hafif yaralı olarak kurtarıldı.


Olay, saat 17.15 sıralarında Çekmeköy Reşadiye Mahallesi Uzunçınar Çıkmazı Sokak’ta bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şantiye alanında henüz bilinmeyen bir nedenle toprak kayması meydana geldi. Bu esnada inşaatta çalışan 1 işçi toprağın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle birlikte işçi bulunduğu yerden çıkarıldı. Hafif yaralı olarak kurtarılan işçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından bölgede güvenlik önlemleri alınırken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle