USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Çocuğunu markette döven şahsın evini yetkililer ziyaret etti

ESKİŞEHİR’DE ÇOCUĞUNU MARKETTE DÖVDÜĞÜ İÇİN TUTUKLANAN ŞAHSIN EŞİ, ÇOCUĞU M.E. İLE BİRLİKTE İŞLEMLERİ İÇİN POLİS EKİPLERİNCE İKAMETİNDEN ALINIRKEN, CENGİZ E.’NİN EVİNE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ HANE ZİYARETİNDE BULUNDU.

Çocuğunu markette döven şahsın evini yetkililer ziyaret etti
17-10-2025 15:47

Eskişehir’de çocuğunu markette dövdüğü için tutuklanan şahsın eşi, çocuğu M.E. ile birlikte işlemleri için polis ekiplerince ikametinden götürülürken, Cengiz E.’nin evine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri hane ziyaretinde bulundu.


Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerindeki bir markette 5 yaşındaki çocuğu M.E.’yi dövdüğü ana ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkan 49 yaşındaki Cengiz E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cengiz E.’nin Emek Mahallesi’ndeki evi görüntülendi. Komşuların oldukça iyi bahsettiği 4 çocuk babası Cengiz E.’nin eşi S.E.’nin darp edilen çocuğu M.E. ile birlikte polis tarafından işlemleri için götürüldüğü görüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ailenin evini ziyaret etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ