USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Darıca’da sünnet şöleni

Darıca belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni, 22 haziran pazar günü darıca kapalı semt pazarı'nda gerçekleştirilecek.

Darıca’da sünnet şöleni
20-06-2025 10:31

Darıca Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni, 22 Haziran Pazar günü Darıca Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştirilecek.


Etkinlikte yaklaşık 350 çocuk sünnet ettirilecek. Şölen, 22 Haziran Pazar günü saat 18.30’da Darıca Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleştirilecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sünnet şöleni öncesinde sünnet olan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelecek. Darıca Belediyesi önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü Mehteran Takımı ile birlikte gerçekleşecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çocuklarla birlikte korteje katılacak. Kortej yürüyüşünün ardından Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilaveti okunacak. Sünnet şöleni daha sonra mehteran gösterisiyle devam edecek. Bütün masrafları ve kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanan çocuklara sünnet hediyeleri dağıtılacak.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ