USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

DBB, öğrencileri BESYO sınavlarına ücretsiz hazırlıyor

Diyarbakır büyükşehir belediyesi, beden eğitimi spor yüksek okulu sınavlarına girmek isteyen öğrencileri sınava ücretsiz hazırlıyor.

DBB, öğrencileri BESYO sınavlarına ücretsiz hazırlıyor
05-08-2025 10:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu sınavlarına girmek isteyen öğrencileri sınava ücretsiz hazırlıyor.


Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, gençlere destek olmak amacıyla "Gençlik Gelecektir" şiarıyla ücretsiz kurslar düzenliyor. Söz konusu kurslardan biri de Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) sınavlarına hazırlık kursları. Bağlar Belediyesi Spor Salonu’nda profesyonel eğitmenlerin görev aldığı kurslar, haftanın 6 günü veriliyor. Madde bağımlılığına karşı farkındalık


Ayrıca Büyükşehir Belediyesi antrenörleri, kursa katılan öğrencilere yönelik uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı farkındalık ve duyarlılık çalışması da yapıyor. Kursiyerleri, uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı dikkatli olma konusunda bilgilendiren eğitmenler, "Bağımlı olma özgür ol" mottosuyla farkındalık çalışması yürütüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ