Ana içeriğe geç

Denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın ve 1 çocuğun kurtarılma anı kamerada

SAKARYA'NIN KARASU İLÇESİNDE DENİZDE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN KADIN, EKİPLERİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE KURTARILDI

SON DAKİKA
Denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın ve 1 çocuğun kurtarılma anı kamerada

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın ve 1 çocuk, cankurtaran ekiplerinin jetskili müdahalesi ile kurtarıldı.


Karasu ilçesi sahilinde denize girdikleri esnada dalgalara kapılarak açığa sürüklenip boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın ve 1 çocuğun imdadına Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı cankurtaran ekipleri yetişti. Nefes almakta ve yüzeyde durmakta güçlük çeken kadınlar, jetskili cankurtaran ekipleri bölgeye ulaşana kadar denizdeki vatandaşlardan destek aldı. Ekip, olay yerine hızla intikal ederek, boğulma tehlikesi geçiren kadınları jetskiye çıkartarak güvenli şekilde sahile ulaştırdı.


Kurtarma anı ekiplerin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde ekibin jetski ile bölgeye ulaşması, kadına yardım etmek için suya atlaması, kadını araca çıkartmaları ve sahile ulaştırmalarının ardından çocuğuyla denize girdikten sonra boğulma tehlikesi geçiren ikinci kadın ve çocuğunun yanına intikali, çocuğun ve annenin araca bindirilmesi ve güvenli şekilde sahile ulaştırılması yer alıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle