USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Devrilen iş makinesi altında kalan operatör kurtarıldı

ESKİŞEHİR’İN KIRSAL GÜMELE İLE KARAALAN MAHALLELERİ BULUNAN MADEN OCAĞINDA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE DEVRİLEN İŞ MAKİNESİNİN ALTINDA KALAN OPERATÖR, EKİPLERİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILDI.

Devrilen iş makinesi altında kalan operatör kurtarıldı
14-10-2025 18:28

Eskişehir’in kırsal Gümele ile Karaalan mahalleleri arasında bulunan maden ocağında henüz bilinmeyen bir nedenle devrilen iş makinesinin altında kalan operatör, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve diğer ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.


Kaza, Odunpazarı ilçesinin kırsal Gümele ile Karaalan mahalleleri arasındaki manyezit çıkarılan bir maden ocağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle 50 yaşındaki M.D. isimli operatörün kontrolünden çıkan iş makinesi devrildi. Kazada, iş makinesi operatörü M.D. devrilen aracın altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye sevk edilen vinç ile iş makinesi kaldırıldı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu çıkarılan 50 yaşındaki operatör, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Operatörün bacaklarında ağrı ve hassasiyet olduğunu belirttiği öğrenildi. Olayla ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ