USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

DİKO Başkanı Yüksel, hayatını kaybeden gazetecinin ailesine ziyarette bulundu

Diyarbakır kuyumcular ve sarraflar odası (diko) başkanı mehmet yüksel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci ümit özdal’ın ailesine ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

DİKO Başkanı Yüksel, hayatını kaybeden gazetecinin ailesine ziyarette bulundu
05-05-2025 20:03

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Ümit Özdal’ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.


DİKO Başkanı Mehmet Yüksel, beyin kanaması sonucu 30 Nisan’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Reuters Haber Ajansı Diyarbakır muhabiri Ümit Özdal’ın ailesine ziyarette bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti. Yüksel, Özdal’ın yardımsever, dürüst ve çalışkan kişiliğiyle hem basın camiasında hem de çevresinde sevilen bir isim olduğunu söyleyerek, "Ümit kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ