USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Diyarbakır’da vatandaşlar ağaç dallarını kopararak yangını söndürmeye çalıştı

Diyarbakır'ın dicle ve hani ilçeleri arasında meydana gelen yangında 500 dönümden fazla biçilmemiş buğday ve anız yandı. Vatandaşlar, kopardıkları ağaç dallarıyla yangını söndürmeye çalıştı.

Diyarbakır’da vatandaşlar ağaç dallarını kopararak yangını söndürmeye çalıştı
30-06-2025 19:51

Diyarbakır’ın Dicle ve Hani ilçeleri arasında meydana gelen yangında 500 dönümden fazla biçilmemiş buğday ve anız yandı. Vatandaşlar, kopardıkları ağaç dallarıyla yangını söndürmeye çalıştı.


Edinilen bilgilere göre, Dicle ilçesinin Dede Mahallesi ile Hani ilçesinin Gürbüz Mahallesi arasında kalan bölgede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yangın, ekipler ve ağaç dallarını koparak yardım eden vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında anız, ormanlık alan ve yaklaşık 500 dönümden fazla biçilmemiş buğday zarar gördü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ