USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi

TÜRKİYE GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI KONFEDERASYONU’NUN 7. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NDA YENİŞEHİR GENÇ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (YEGİAD) BAŞKANI SAMET DÜVENCİOĞLU, TÜGİK YÜKSEK İSTİŞARE KURULU YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ GÖREVİNE GETİRİLDİ.

Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi
25-01-2026 10:11

Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu’nun 7. Olağanüstü Genel Kurulu’nda Yenişehir Genç İş Adamları Derneği (YEGİAD) Başkanı Samet Düvencioğlu, TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyeliği görevine getirildi.


Türkiye’nin en yaygın iş dünyası örgütlerinden Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) 7. Olağanüstü Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurula Yenişehir Genç İş Adamları Derneği (YEGİAD) yönetim kurulu ve delegeleriyle birlikte geniş katılım sağladı.


Bursa Yenişehir Genç İş Adamları Derneği (YEGİAD) Başkanı ve TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Samet Düvencioğlu, "Yeni yönetim kurulu ile birlikte, girişimci iş insanlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu görev, sadece şahsımın değil, YEGİAD ailesinin ve Bursa’nın başarısıdır" diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ