USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Edremit’te "Kazdağı Eteklerinde" fotoğraf sergisi açıldı

BALIKESİR'İN EDREMİT İLÇESİNDE FOTOĞRAF SANATÇISI İBRAHİM ELMAN'IN "KAZDAĞI ETEKLERİNDE" KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU.

Edremit’te "Kazdağı Eteklerinde" fotoğraf sergisi açıldı
11-01-2026 09:05

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Elman’ın "Kazdağı Eteklerinde" konulu fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.


Antandros Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilen serginin açılışına; Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, Belediye Meclis Üyeleri Emre Atay ve Hakan Yıldırım, BASAF Derneği Başkanı Osman Sipahi, EDFOD, Editör ve ZEYFOD fotoğraf derneklerinin temsilcileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.


Sergide, Kazdağları’nın etnografik ve botanik zenginliklerini yansıtan fotoğraflar katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen sunumda ise Sanatçı İbrahim Elman’ın Afrika ülkelerinde çektiği kareler ve bu süreçteki anıları yer aldı. Ayrıca sunumda, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 300 madencinin anısına hazırlanan ve kömür ocağında çalışan emekçilerin fotoğraflarından oluşan özel bölüm dikkat çekti.


Yoğun ilgi gören serginin 14 Ocak tarihine kadar ziyarete açık kalacağı bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ