USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elazığ protokolü, görevi başındaki güvenlik güçleriyle bir araya geldi

ELAZIĞ PROTOKOLÜ VATANDAŞLARIN YENİ YILA HUZUR VE GÜVEN İÇERİNDE GİREBİLMESİ İÇİN GÖREVİ BAŞINDA OLAN GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Elazığ protokolü, görevi başındaki güvenlik güçleriyle bir araya geldi
01-01-2026 01:39

Elazığ protokolü vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerinde girebilmesi için görevi başında olan güvenlik güçleriyle bir araya geldi.


Elazığ’da yılbaşı gecesi etkisini artıran yoğun kar yağışı, buzlanma ve dondurucu soğuk havaya rağmen, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmesi için Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet Bingöl yolu ve Gülüşkür uygulama noktalarındaki görevli personel ile bir araya geldi. Çalışmalar ve son durum hakkında bilgi alan il protokolü, aynı zamanda hem güvenlik güçlerinin hem de seyahat eden vatanların yeni yılını kutladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ