USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Elinde tabanca ile sokakta ateş edip tehditler savurdu

BORNOVA İLÇESİNDE, HAREKET HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLDEN TABANCAYLA ATEŞ AÇARAK SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEHDİTLER SAVURAN ŞAHIS, POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN KISA SÜRE SONRA YAKALANDI.

Elinde tabanca ile sokakta ateş edip tehditler savurdu
17-12-2025 09:08

İzmir’in Bornova ilçesinde, hareket halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açarak sosyal medya üzerinden tehditler savuran şahıs, polis ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı.


Olay, gece saatlerinde Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki A.Y., içerisinde bulunduğu seyir halindeki otomobille sokaklarda gezdiği esnada elindeki tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Aynı araçtan arkadaşına o anları cep telefonuyla kaydettiren A.Y., husumetlisi olduğu ileri sürülen bir kişiye yönelik dehşet saçan ifadeler kullandı. Görüntülerde şahsın, "Kaan bak sokağına girdim" diyerek küfürler savurduğu ve tetiğe bastığı anlar saniye saniye kaydedildi. Emniyetten ortak çalışma


O anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü birimleri alarma geçti. Asayiş, Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışma neticesinde, şüphelinin kimliği ve adresi kısa sürede tespit edildi. Yakalanan A.Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 21 yaşındaki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ