USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Erzincan’da 41 bin 723 öğrenci ders başı yaptı

Erzincan’da 281 okulda 3 bin 698 öğretmen ile 41 bin 723 öğrenci yeni eğitim öğretim yılına başladı

Erzincan’da 41 bin 723 öğrenci ders başı yaptı
08-09-2025 14:09

Erzincan’da 281 okulda 3 bin 698 öğretmen ile 41 bin 723 öğrenci yeni eğitim öğretim yılına başladı.


Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda düzenlenen törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Vali Hamza Aydoğdu, törende yaptığı konuşmada eğitimin önemine vurgu yaparak "Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en güçlü temeldir. Çocuklarımız, bizlerin en kıymetli hazinesi ve ülkemizin geleceğidir. Onların iyi bir eğitim alması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. 2025-2026 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerimizin hem akademik olarak başarılı olmaları hem de milli ve manevi değerlerini de en iyi şekilde öğrenmelerini sağlayacak onların gelişimlerine katkı sunacak projelerle öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.


Vali Aydoğdu konuşmasının devamında öğrencilerin iyi bir eğitim almasının yanı sıra değerlerimizi ve kültürümüzü de en iyi şekilde öğrenmelerinin önemini vurgulayarak bu nedenle Erzincan’da uygulanan "Gelenekten Geleceğe ve Karakter Eğitimi" projelerinin oldukça önemli olduğunu belirtti.


Programın devamında Vali Aydoğdu, il protokolü ve öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çalarak yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ