USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Eski koca dehşet saçtı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR ŞAHIS ÖNCE KARISINI, SONRA KAYINVALİDESİ VE ÜVEY KIZINA SİLAHLA SALDIRI DÜZENLEYEREK KAYIPLARA KARIŞTI. ŞAHSIN YAKALANMASI İÇİN EKİPLER GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATIRKEN OLAYDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Eski koca dehşet saçtı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
22-10-2025 20:15

Kahramanmaraş’ta eski kayınvalidesi ve üvey kızını öldürüp, eski eşini ağır yaralayan şahıs kayıplara karıştı. Şahsın yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.


Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Ballıca Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, H.Y. (38), Dulkadiroğlu ilçesinde eski eşi Fatma Görkem’i (37) silahla vurdu. Buradan ayrılan şahıs, aynı ilçedeki eski kayınvalidesi Gülistan Görkem (63) ve üvey kızı Edanur Göksu’nun (19) bulunduğu adrese giderek silahlı saldırı düzenledi. Her iki olayda silah sesleri üzerine adreslere çok sayıda polis ve sağlı ekibi sevk edildi. Ağır yaralı Fatma Görkem yapılan ilk müdahalenin arından ambulansla Yörükselim Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gülistan Görkem ve Edanur Göksu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.


Polis ekipleri kaçan şahsın yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma başlattı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ