USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

FETHİYE'DE KADINA SALDIRIP ARACINI GASBETTİLER

Fethiye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yaşanan gasp ve darp olayı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

FETHİYE'DE KADINA SALDIRIP ARACINI GASBETTİLER
19-05-2025 10:37
19-05-2025 11:31
MUĞLA

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yaşanan gasp ve darp olayı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Esenköy Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen üç şahıs, araçla istasyona gelen kadın müşteriye saldırdı. Marketin içinde yaşanan arbede sırasında kadın yere düşerken saldırganlar kadını darbetti. Olayı ayırmak isteyen bir market çalışanı da saldırıya uğradı.

Saldırganlar, darbettikleri kadına ait aracı da gasbederek hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.





Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ