USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

FETÖ’cüleri deşifre eden isme silahlı saldırı: 7 tutuklama

Kocaeli'de fetö'nün, nurcular içindeki yapılanmasını ifşa eden süleyman yasin akdeniz’in silahla vurulması olayıyla alakalı 7 şüpheli tutuklandı.

FETÖ’cüleri deşifre eden isme silahlı saldırı: 7 tutuklama
12-09-2025 21:56

Kocaeli’de FETÖ’cüleri deşifre eden kişinin silahla vurularak yaralanması olayıyla alakalı 7 şüpheli tutuklandı.


Gölcük ilçesinde, 8 Eylül tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) faaliyetlerini deşifre eden Süleyman Yasin A.’nın silahla yaralanmasına ilişkin Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Mücadele Şube Müdürlüğünce çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda saldırıyı gerçekleştiren şüpheli, aynı gün saldırıda kullanılan ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Olayın gerçekleşmesi için işbirlikçilik yapan ve saldırıyı organize ettiği tespit edilen 6 şüpheli ise İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 24 adet değişik çap ve markalarda fişek, balistik yelek, 2 kılıç/pala, 1 milyon 63 bin 400 Türk Lirası, 4 bin dolar ve 3 bin 200 Euro ele geçirildi.


7 şüpheli, ifadeleri sonrasında bugün Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ