
Galatasaray’ın 2024-2025 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından Marmaris’te düzenlenecek kutlama gecesinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Marmaris Galatasaraylı İş İnsanları Derneği tarafından organize edilen kutlama, 20 Haziran’da gerçekleşecek.
Gecede Galatasaray’ın şampiyonluk kupalarının Marmaris’e getirileceği, GS TV’nin geceyi canlı yayınlayacağı ve sunuculuğu Melissa Çizmeci’nin üstleneceği öğrenildi. Sanatçı Altay’ın sahne alacağı etkinlikte, Galatasaray Kulübü yöneticileri ve kulüp tarihine damga vurmuş sembol isimlerin de yer alması bekleniyor.
Dernek yönetimi, organizasyonun detayları için İstanbul ve Ankara’da görüşmelerini sürdürüyor. Marmaris’teki Galatasaraylılar için unutulmaz bir geceye imza atılması hedefleniyor.
Editor : Nur DÜZEN