Ana içeriğe geç

Gazze’deki çocuklar için gökyüzüne umut uçurdular

SÜLEYMANPAŞA MİLLET BAHÇESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR, GAZZE'DEKİ YAŞITLARI İÇİN UÇURTMA UÇURDU

SON DAKİKA
Gazze’deki çocuklar için gökyüzüne umut uçurdular

Tekirdağ’da çocuklar, Gazze’deki yaşıtları için gökyüzüne uçurtma bıraktı. "Uçurtmalar Vurulmasın, Gökyüzü Çocuklara Kalsın" temasıyla düzenlenen etkinlikte barış ve kardeşlik mesajları verildi.


Süleymanpaşa Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte bir araya geldi. Çocuklar, Filistin ve Gazze’de yaşayan yaşıtları için hazırladıkları uçurtmaları gökyüzüne bıraktı.


Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocukların uçurtmaları gökyüzünde süzülürken, alanda barış, dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.


İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, etkinliğin çocukların umut duygusunu güçlendirmesi ve barış mesajının yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.


Yeniyol, çocukların gökyüzünde uçurtmalarını izlerken güzel bir geleceğe dair temennilerde bulunarak, barış ve kardeşlik dileklerini dile getirdi.


Etkinliğe Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle