USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GENÇLERE YÜREKTEN İNANIYORUZ

GENÇLERE YÜREKTEN İNANIYORUZ
20-05-2022 11:07
48

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Marmaris’te çeşitli etkinlikler düzenlendi. Büyük bir coşkuya kutlanan bayram, renkli görüntülere sahne oldu, gençlerin gösterileri beğeni topladı. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, “Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz. Gençlerimizin emanetinde bulunan Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Marmaris’te çeşitli etkinlikler düzenlendi. Atatürk Meydanında yapılan törenin ardından Armutalan Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Programa Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Mete Hatipoğlu, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nihat Ekinciler, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa, Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Memleket Partisi İlçe Başkanı Serdar Karaağaç, Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

GENÇLERE YÜREKTEN İNANIYORUZ

Etkinlikte Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy’un konuşma yaptı. 19 Mayıs’ın milli mücadelenin başlangıcı açısında büyük bir önemi olduğunu kaydeden Kaymakam Aksoy, “Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal’ in, 19 Mayıs 1919' da Samsun' a çıkarak, yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği, aziz milletin birlik ve beraberliğinden almış olduğu güçle hiçbir engel tanımayacağını tüm dünyaya ilan ettiği tarihin 103. yıldönümünü, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek coşkuyla kutluyoruz. 103 yıl önce Samsun’da ateşlenen milli mücadele ruhu, bizlere yol göstermeye ve mücadele azmi vermeye devam etmektedir. Milletimiz, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuur ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Sevgili gençler, aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu mukaddes vatanın geleceği, istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz. Gençlerimizin emanetinde bulunan Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.  Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

 

 

Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi sergilendi.

 

 

Armutalan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı. Birçok öğrencinin katıldığı etkinlikte, açılış olarak Saygı Duruşu ardından İstiklal Marşı, halk oyunları, söyleşiler ve bando grubunun marşlarıyla sona erdi.

 

Etkinlikte, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Mete Hatipoğlu, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nihat Ekinciler, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa, Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Memleket Partisi İlçe Başkanı Serdar Karaağaç, Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı katılım sağladı.

 

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy’un konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal’ in, 19 Mayıs 1919' da Samsun' a çıkarak, Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği, Aziz Milletin birlik ve beraberliğinden almış olduğu güçle hiçbir engel tanımayacağını tüm dünyaya ilan ettiği tarihin 103. yıldönümünü, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek coşkuyla kutluyoruz. 103 yıl önce Samsun’da ateşlenen Milli Mücadele ruhu, bizlere yol göstermeye ve mücadele azmi vermeye devam etmektedir. Milletimiz, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuur ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir. Sevgili Gençler, aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu mukaddes vatanın geleceği, istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz. Gençlerimizin emanetinde bulunan Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz.  Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.’’ Dedi.

 

ATAKAN IŞIK

 

 

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42