Ana içeriğe geç

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı güreşçilerle mindere çıktı

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI GÜREŞÇİLERE MALZEME TÖRENİNE KATILIRKEN, TÖREN SONRASI GÜREŞ MAYOSUNU GİYEREK SPORCULARLA MİNDERDE ANTRENMAN YAPTI.

SON DAKİKA
Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı güreşçilerle mindere çıktı

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı güreşçilere malzeme törenine katılırken, tören sonrası güreş mayosunu giyerek sporcularla minderde antrenman yaptı.


Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Sporcu Eğitim Merkezi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü tarafından düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldı.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Başkanı Nihal Sert ile birlikte, güreşçilere malzeme dağıtımı yapan İl Müdürü Kabakcı, törenin ardından ise güreş mayosunu giyerek sporcular ile birlikte mindere çıkıp antrenman yaptı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle