Ana içeriğe geç

Germencik’te orman yangını

AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE ORMANLIK ALANDA ÇIKAN VE KARA ULAŞIMININ ZOR OLDUĞU YANGINA, HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR.

SON DAKİKA
Germencik’te orman yangını

Aydın’ın Germencik ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve kara ulaşımının zor olduğu yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.


Yangın, Germencik ilçesi Dağyeni mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kara ulaşımının zor olduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye giden ekipler yangına karadan müdahale etmeye başlarken, karadan ulaşımın zor olduğu yangına yangın söndürme helikopteri ve uçaklarıyla da müdahale başlatıldı. Bölgede çalışmalar sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi