USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Guinness rekortmeni judocu kar sevincini 20 geri taklayla kutladı

SAMSUN’UN TERME İLÇESİNDE YAŞAYAN VE GERİ TAKLA REKORUYLA GUİNNESS REKORLAR KİTABI’NA GİREN OSMAN ISMAK, İLÇEDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ SEVİNCİNİ 20 GERİ TAKLA ATARAK KUTLADI.

Guinness rekortmeni judocu kar sevincini 20 geri taklayla kutladı
01-01-2026 13:59

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Terme ilçesinde yaşayan ve geri takla rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Osman Ismak, ilçede etkili olan kar yağışının sevincini 20 geri takla atarak kutladı.


Terme’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı vatandaşlara renkli görüntüler yaşattı. Geri takla alanında Guinness Rekoru sahibi olan Osman Ismak da kar yağışını fırsat bilerek yaptığı gösteriyle dikkat çekti. Karla kaplanan alanda art arda 20 geri takla atan Ismak, çevrede bulunan vatandaşların ilgisini topladı.


Kar yağışını çok sevdiğini belirten Osman Ismak, "Terme’de kar yağışını görünce sevincimi bu şekilde göstermek istedim. Spor benim yaşam biçimim" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ