USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Güllük Körfezi’nde kaçak avcılık denetimi

Muğla tarım ve orman il müdürlüğüne gelen ihbarlar doğrultusunda, balıkçılık ve su ürünleri şubesi tarafından, güllük körfezi’nde 30 saat kesintisiz denetim gerçekleştirildi.

Güllük Körfezi’nde kaçak avcılık denetimi
12-09-2025 13:27

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne gelen ihbarlar doğrultusunda, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi tarafından, Güllük Körfezi’nde 30 saat kesintisiz denetim gerçekleştirildi.


Yapılan denetimlerde, üzerindeki balıklardan ve ıslaklığından aynı gün kullanıldığı tespit edilen, markasız ve yasal ölçülere uymayan (21 mm göz açıklığı, 38 kulaç derinlik, 360 m uzunlukta), ancak sahibi belirlenemeyen 1 adet alamana ağı, denizde üretim yapan su ürünleri yetiştiricilik tesislerine ait kafeslerin dibine bırakılmış halde bulunan 4 adet markasız uzatma ağı tespit edildi.


Ele geçirilen ağ, mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri kaçak su ürünleri avcılığına karşı denetimlerin aralıksız olarak bundan sonra da devam edeceğini açıkladılar.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ