USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Hakkari’de duvardan dereye düşen çocuk ölümden döndü

Hakkari’nin yüksekova ilçesinde serinlemek için dereye inmek isteyen 12 yaşındaki bir çocuk, dengesini kaybederek duvardan düştü ve yaralandı.

Hakkari’de duvardan dereye düşen çocuk ölümden döndü
17-08-2025 19:16

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dereye inerken dengesini kaybederek duvardan düşen çocuk yaralandı.


Olay, Yeşildere Mahallesi’ndeki Büyükçay Deresi kenarında meydana geldi. İddialara göre, 12 yaşındaki F.E. adlı çocuk, sıcak havada serinlemek için dereye inerken dengesini kaybederek duvardan düştü. Yaralanan çocuğun yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı çocuğu Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan F.E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yetkililerden uyarı: "Dere hem kirli hem tehlikeli"


Öte yandan yetkililer, Büyükçay Deresi’nin hem kirlilik hem de güvenlik açısından tehlikeli olduğuna dikkat çekerek, suya girilmemesi konusunda vatandaşları uyarıyor. Yapılan tüm uyarılara rağmen özellikle çocuklar dereye girmeye devam ederken, son olay uyarıların ne kadar hayati önem taşıdığını bir kez daha gösterdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ