USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haliliye’de konforlu ulaşım için 14 ekip sahada

HALİLİYE’DE KONFORLU ULAŞIM İÇİN 14 EKİP SAHADA

Haliliye’de konforlu ulaşım için 14 ekip sahada
16-10-2025 10:29

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, yeni yol açma ve bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen işleri müdürlüğü, 14 farklı ekiple hem merkezde hem de kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.


Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde Devteyşti Mahallesi’nde 2 farklı ekiple hizmet verirken; İmam Bakır, İpekyol, Karşıyaka, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi, Selahattin Eyyubi ve Şair Nabi mahallelerinde de birer ekiple yol yapım ve bakım-onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Kırsal mahallelerde ise Kısas, Konuklu, Çatalı ve Pırpır’da parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Yapılan hizmetler, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, vatandaşlar Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.


Fen işleri müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarının planlı şekilde sürdürüleceği belirtildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ