USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Her yerde aranıyordu, 9 gün sonra ölü olarak bulundu

SİVAS'TA 9 GÜN ÖNCE KÖYÜNDEKİ EVİNE GİDERKEN YOĞUN KARDA YOLUNU KAYBETTİĞİ DÜŞÜNÜLEN MUSA UYGUN KÖYE YAKIN BİR NOKTADA ÖLÜ OLARAK BULUNDU.

Her yerde aranıyordu, 9 gün sonra ölü olarak bulundu
22-11-2025 12:41

Sivas’ta 9 gün önce köyündeki evine giderken yoğun karda yolunu kaybettiği düşünülen Musa Uygun köye yakın bir noktada ölü olarak bulundu.


Edinilen bilgilere göre, merkeze 38 kilometre uzaklıktaki Yenikervansaray köyünde yaşayan 72 yaşındaki, 14 Kasım Cuma günü ihtiyaçlarını karşılamak üzere gittiği kent merkezinden dönüşte köy minibüsüne bindi. Köy yol ayrımında minibüsten inen Uygun’dan bir daha haber alınamadı. Yalnız yaşayan yaşlı adamın eve dönmediğini fark eden köy muhtarı Murat Uygun, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş ve komando timleri, kayıp Uygun’un bulunabilmesi için muhtemel güzergâhlarda arama-tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürdü. Tam 9 gün sonra bugün, köye yakın bir noktada Uygun’un cansız bedenine ulaşıldı. Oturur vaziyette ölü olarak bulunan Uygun’un hipodermi veya geçirdiği kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği düşünülüyor. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra anlaşılacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ