USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hüseyin Eroğlu: "TSYD Kupası’nı kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz"

Gençlerbirliği teknik direktörü hüseyin eroğlu, "iyi bir oyun ve iyi bir skorla ayrılmak ve tsyd kupasını kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz" dedi.

Hüseyin Eroğlu: "TSYD Kupası’nı kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz"
25-07-2025 19:52

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İyi bir oyun ve iyi bir skorla ayrılmak ve TSYD Kupası’nı kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz" dedi.


Gençlerbirliği 2020-2021 sezonunda düştüğü Süper Lig’e 4 sezon sonra geri döndü. 2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan başkent ekibi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. "TSYD Kupası’nı kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz"


Galibiyette de mağlubiyette de takımın ne durumda olduğunu öğrenmek istediklerini belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kendi eksiklerimizi hem mevki hem de fiziksel anlamda eksikleri görüp ona göre çalışmalarımızı planlıyoruz. Hazırlık maçları süreci kolay değil. Biz bunu en iyi şekilde atlatıp ondan sonraki süreçte de lige girmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta TSYD Kupası’nda oynayacağız. Ülkemizin 2 köklü kulübünün bu maçı umarım izleyenlere keyif verir. Bu da bizim son hazırlık maçımız. Oradan da iyi bir oyun ve iyi bir skorla ayrılmak ve TSYD kupasını kazanıp lige moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ