USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İstanbul’da dev dalgalar oluştu

İSTANBUL'DA ETKİSİNİ SÜRDÜREN LODOS NEDENİYLE SAHİL ŞERİDİNDE DEV DALGALAR OLUŞTU. DALGALAR KIYI AŞARKEN, FIRTINAYA ALDIRIŞ ETMEYEN VATANDAŞLAR O ANLARI GÖRÜNTÜLEDİ.

İstanbul’da dev dalgalar oluştu
08-01-2026 11:15

İstanbul’da etkisini sürdüren lodos nedeniyle sahil şeridinde dev dalgalar oluştu. Dalgalar kıyı aşarken, fırtınaya aldırış etmeyen vatandaşlar o anları görüntüledi.


Meteorolojinin yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da akşam saatlerinde fırtına etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde şiddetini artıran rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Fırtına Zeytinburnu ve Beşiktaş’ta da dev dalgalara neden oldu. Dalgalar yer yer sahil bandını kapladı. Sahilde bulunan bazı vatandaşlar ise fırtınaya aldırış etmedi. Bazıları ise fotoğraf çekmeye çalışırken dalgaların aniden yükselmesi sonucu ıslandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ