USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

İzelman otoparkında yangın paniği

?zmir'in konak ilçesinde "basmane çukuru" denilen boş alanı çevreleyen duvar kenarında çıkan yangın izelman'ın yol kenarı otoparkına sıçradı. ?ki otomobil zarar gördü

İzelman otoparkında yangın paniği
14-08-2025 10:35

İzmir’in Konak ilçesinde "Basmane Çukuru" denilen boş alanı çevreleyen duvar kenarında çıkan yangın İzelman’ın yol kenarı otoparkına sıçradı. İki otomobilin yandığı olayda 1 şüpheli gözaltına alındı.


Yangın saat 08.00 sıralarında farkedildi. Basmane Çukuru’nu kapatan tahta bloklu duvar bir anda yanmaya başladı. Alevler, duvarın diğer tarafında İzelman’ın işlettiği 1362 Sokak’taki yol kenarı otoparkına sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi otopark görevlileri ile çevredeki esnaf yaptı. Bu arada, Hürriyet Bulvarı’nda görevli iki trafik polisi, Basmane Çukuru alanında bir şahsın koşarak uzaklaştığını fark etmesi üzerine alana girerek kaçan şahsı yakaladı. Polislerin, çevre esnafının yangın söndürme tüpleri ve kovalarla müdahale ettiği alevler kısmen kontrol altına alınırken, alevlerin sıçradığı park halindeki iki otomobil yanarak büyük hasar aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın tamamen söndürüldü. Yanan araçların sahipleri olay yerinde şaşkın halde olan biteni anlamaya çalışırken, bir İzelman görevlisinin de yangına müdahale sırasında hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.


Olay yerinden kaçarken yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ