
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Ankara’da Muğlalı muhtarlarla bir araya geldi. Meclis Halkla İlişkiler Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Milas ilçesinden gelen 15 mahalle muhtarı katıldı.
Toplantıya Kalem, Çamlıca, Hüsamlar, Pınarbaşı, Çakıralan, Akçakaya, Bayır, Çiftlikköy, Türkevleri, Dereköy, Fesleğen, Bozalan, Yoğunoluk ve Karaağaç mahallelerinin muhtarları katıldı. Muhtarlar, bölgelerinde yaşanan başta enerji olmak üzere çeşitli sorun ve talepleri Milletvekili Mete’ye iletti.
Enerji konusunda özellikle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile temas kurduklarını belirten Milletvekili Kadem Mete, toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Hemşehrilerimle, Milas’tan gelen 15 kıymetli muhtarımızla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Muhtarlarımızın taleplerini dinledik, bazı konularda ilgili bakanlıklarla hemen görüşmeler yaptık ve çözüm için adımlar attık. Kıymetli muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, onların vesilesiyle tüm Milaslı hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum.”
Milletvekili Mete ayrıca, Muğla Arıcılar Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ve Türkiye Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin ile de bir araya gelerek, arıcılık sektörüne yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Editor : Nur DÜZEN