USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kadın doktora çirkin saldırı

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDEKİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE ASKERLİK MUAYENESİ İÇİN GELDİĞİ BELİRTİLEN KİŞİ, TARTIŞTIĞI KADIN DOKTORA SALDIRARAK BOĞAZINI SIKTI. YAŞANANLAR İSE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Kadın doktora çirkin saldırı
26-10-2025 16:46

Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki aile sağlığı merkezine askerlik muayenesi için geldiği belirtilen kişi, tartıştığı doktora saldırarak boğazını sıktı. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, 23 Ekim’de Körfez’deki bir aile sağlığı merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, askerlik muayenesi için merkeze gelen S.K. adlı kişi, önce hemşire ile tartıştı. Ardından doktorun odasına giren S.K.’nin, kadın hekime saldırarak boğazını sıktığı öğrenildi. Sesleri duyan diğer görevliler ve çalışanların müdahalesiyle şahıs dışarı çıkarıldı.


Yaşananlar ise aile sağlığı merkezinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, S.K.’nin merkeze gelip bir süre görevli ile konuşması, ardından müsaade almadan o sırada hasta bakan hekimin odasına girmesi yer alıyor. Kayıtların devamında, diğer çalışanların da odaya girdiği ve şahsın vatandaşlar tarafından tutularak zorla dışarı çıkarıldığı anlar görülüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ