USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kadınlara, şiddetli mücadele eğitimi verildi

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından işletmelerde çalışan kadınlara yönelik ‘kadına yönelik şiddetle mücadele ve erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele’ konusunda seminer verildi.

Kadınlara, şiddetli mücadele eğitimi verildi
27-09-2025 14:17

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri tarafından işletmelerde çalışan kadınlara yönelik ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele’ konusunda seminer verildi.


Gerçekleştirilen eğitim çalışmasına 28 kadının katıldığı belirtildi. Etkinlikle ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca 24-25 Eylül tarihlerinde il merkezinde faaliyet gösteren işletmelerde çalışan 28 kadına ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele’ konusunda seminer verildi.


2025-2026 eğitim öğretim döneminde İscehisar ilçesinde bulunan okullarda eğitim gören 125 öğrenci ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler takdim edilmiştir" ifadelerine yer verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ