Ana içeriğe geç

Kahramanmaraş’ta lösemiyi iki kez yenen Berat’ın balon uçurma hayali gerçek oldu

KAHRAMANMARAŞ’TA OTİZM VE EPİLEPSİ TANILI ABİSİ MEHMET FURKAN’DAN ALDIĞI İLİK NAKLİYLE HAYATA TUTUNAN VE LÖSEMİYİ İKİ KEZ YENEN 15 YAŞINDAKİ BERAT PURTAŞ, BALON UÇURMA HAYALİ, DOĞUM GÜNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SON DAKİKA
Kahramanmaraş’ta lösemiyi iki kez yenen Berat’ın balon uçurma hayali gerçek oldu

Kahramanmaraş’ta otizm ve epilepsi tanılı abisi Mehmet Furkan’dan aldığı ilik nakliyle hayata tutunan ve lösemiyi iki kez yenen 15 yaşındaki Berat Purtaş, balon uçurma hayali, doğum gününde gerçekleştirildi.


Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, doğum gününde lösemiyi yenen Berat Purtaş ve ailesiyle buluştu. Expo alanında Berat’a doğum günü sürprizi yapıldı. Ardından lösemiyi yenen Berat için gözkyüzüne balonlar bırakılarak balon uçurma hayali gerçekleştirildi.


Başkan Toptaş, Berat’ın yaşam mücadelesine dikkat çekerek, küçük çocuğun ve abisinin yanında olduklarını belirtti.


Toptaş, sosyal medya paylaşımında, "Otizm ve epilepsi tanılı abisi Mehmet Furkan’dan aldığı ilik nakliyle hayata tutunan ve iki kez lösemiyi yenen Berat’ın balon uçurma hayalini doğum gününde gerçekleştirdik. İyi ki varsın Berat, senin ve güzel kalpli abinin daima yanındayız. Rabbim sizlere şifa versin" ifadelerini kullandı.


Başkan Toptaş daha sonra Berat’ı ve ailesini elektrikli mini araçla gezinti turuna çıkardı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle