USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Karabük’te balık tezgahlarında hamsi bolluğu: Kilosu 100 TL’ye kadar düştü

HAVALARIN SOĞUMASIYLA BİRLİKTE KARADENİZ'DE BOLCA AVLANAN HAMSİ KARABÜK'TEKİ TEZGAHLARDA 100 TL'DEN ALICI BULUYOR.

Karabük’te balık tezgahlarında hamsi bolluğu: Kilosu 100 TL’ye kadar düştü
16-10-2025 12:32

Havaların soğumasıyla birlikte Karadeniz’de bolca avlanan hamsi Karabük’teki tezgahlarda 100 TL’den alıcı buluyor.


Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte denizlerde hamsi bereketi yaşanıyor. Karabük’teki balık tezgahları bol miktarda hamsiyle dolarken, vatandaşlar da uygun fiyatla taze balık almanın keyfini çıkarıyor.


Balıkçı Serhat Kılıç, dün itibariyle denizlerde bol hamsi avcılığı yaşandığını belirterek, "Bu da tezgahlara yansıdı. Vatandaş bolca alıp yesin. Kilosu 100 TL. Cüzi bir kar koyup satıyoruz. Hamsiler de çok güzel" dedi.


Balıkçı Orhan Kaya ise, Karadeniz’deki hamsi bolluğunun ardından 250 TL’den satılan hamsinin 100 TL’ye kadar düştüğünü söyledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ