USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Karadeniz hamsisi tezgahları doldurdu: Kilosu 50 lira

KARADENİZ’DE ROTASINI KASTAMONU’YA ÇEVİREN HAMSİ BALIĞI, TEZGAHLARI DA SÜSLEMEYE BAŞLADI. SON GÜNLERDE BOL MİKTARDA KARAYA ÇIKARTILAN HAMSİNİN FİYATI 50 LİRAYA KADAR DÜŞÜNCE, VATANDAŞLARDA BÜYÜK RAĞBET GÖSTERDİ.

Karadeniz hamsisi tezgahları doldurdu: Kilosu 50 lira
25-10-2025 16:36

Karadeniz’de av sezonuyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Fiyatların 50 liraya kadar düşmesi vatandaşın balığa ilgisini artırdı.


Karadeniz’de av sezonunun bereketli geçmesiyle birlikte rotasını Kastamonu’ya çeviren hamsi, tezgahları doldurdu. İnebolu ilçesinde kilogram fiyatı 50 liraya kadar düşen yerli hamsi, vatandaşların ilgisini çekti. Yeni sezonda denizden bol miktarda çıkan hamsi, tezgahlarda yoğun talep görüyor. Fiyatların düşmesiyle birlikte vatandaşlar, evine taze balık götürmek için balıkçıların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.


İnebolulu balıkçı Ahmet Yurtaydın, "Bu yıl hamsi bereketli oldu, İnebolu halkı balığa doydu. Bolluk olunca fiyatı da 50 liraya kadar indirdik. Bu sezonda ‘balık yemedim’ diyen kalmasın istiyoruz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ