Ana içeriğe geç

Kayseri şampiyonu sporculardan İl Müdürü Kabakcı’ya ziyaret

İLK SEZONUNDA U-10 KIZ BASKETBOL KATEGORİSİNDE KAYSERİ ŞAMPİYONU OLAN GENÇLİK ERVA SPOR KULÜBÜ KIZ BASKETBOL TAKIMI; GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI'YI ZİYARET EDEREK ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ PAYLAŞTI.

SON DAKİKA
Kayseri şampiyonu sporculardan İl Müdürü Kabakcı’ya ziyaret

İlk sezonunda U-10 Kız Basketbol kategorisinde Kayseri şampiyonu olan Gençlik ERVA Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.


U-10 Kız Basketbol kategorisinde mücadele ettiği ilk sezonda büyük bir başarıya imza atan Gençlik ERVA Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, Kayseri’de mücadele eden 5 takım arasından şampiyon olarak önemli bir başarı elde etti. Şampiyon sporcular, velileri, antrenörleri Berna Pişginel ve Mustafa Tufan ile ERVA Spor Okulları Şube Müdürü Muammer Benli eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Kabakcı; sporcuları tek tek tebrik ederek, ilk yıllarında elde ettikleri başarının gelecek adına büyük umut verdiğini söyledi. Kabakcı; sporcuların gelişiminde emeği bulunan antrenörlere ve her zaman destek olan velilere de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle