
Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği yaz konserlerinin ikincisi Yayla Mahallesi’ndeki Ahmet Mergen Parkı’nda büyük bir katılımla gerçekleşti.
Türk halk müziği sanatçıları Cankat Erdoğan, Ersin Perçin ve Yiğit Deniz Ekinci’nin sahne aldığı konser, coşkulu anlara sahne oldu. Birbirinden güzel türküler eşliğinde halay çeken vatandaşlar doyasıya eğlenerek stres attı. "Keçiören’i sanatın, bilimin ve kültürün buluşma noktası yapacağız"
İlçede düzenlenen yaz konserlerine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Bizim hedefimiz sadece konser düzenlemek değil; Keçiören’i sanatın, bilimin, kültürün ve sporun buluşma noktası yapmak. İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın bir araya geldiği, birlik ve beraberliğin güçlendiği etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yaz konserlerimize yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, herkesi etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" dedi. Üçüncü adres Adnan Menderes Mahallesi
Keçiören Belediyesi’nin yaz konserleri 27 Ağustos Çarşamba günü Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Mehmet Çakıroğlu Parkı’nda sürecek. Saat 19.00’da başlayacak konserde sahne alacak sanatçılar Ersin Perçin, Yiğit Deniz Ekinci ve Aysu Ulupınar, hem komşuluk bağlarını güçlendirecek hem de Keçiörenlilere müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşatacak.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA