USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Keçiören zabıtasından okul önlerinde güvenli ulaşım seferberliği

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLER, OKULLARIN AÇILMASIYLA BİRLİKTE İLÇE GENELİNDE YAŞANAN TRAFİK YOĞUNLUĞUNU KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN SAHAYA İNDİ. ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİ ULAŞIMI VE SERVİS ARAÇLARININ OLUŞTURDUĞU YOĞUNLUĞUN AZALTILMASI İÇİN MESAİ HARCAYAN EKİPLER, SABAHÇI-ÖĞLENCİ VE TAM GÜN EĞİTİM VEREN BİRÇOK OKULUN ÖNÜNDE GÖREV YAPIYOR.

Keçiören zabıtasından okul önlerinde güvenli ulaşım seferberliği
22-10-2025 10:21

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okulların açılmasıyla birlikte ilçe genelinde yaşanan trafik yoğunluğunu kontrol altına almak için sahaya indi. Öğrencilerin güvenli ulaşımı ve servis araçlarının oluşturduğu yoğunluğun azaltılması için mesai harcayan ekipler, sabahçı-öğlenci ve tam gün eğitim veren birçok okulun önünde görev yapıyor.


Keçiören’de trafik yoğunluğunun fazla olduğu okulların önlerinde ve çevresinde öğrencilerin yaya geçitlerinden güvenli bir şekilde geçmelerini sağlayan zabıta ekipleri, trafik sıkışıklığını en aza indirmek için büyük özveri gösteriyor. Bu sayede cadde ve kavşaklardaki trafiğin de düzenli akmasına yardımcı olan ekipler, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerin güvenle karşıdan karşıya geçmelerine destek oluyor. Araç yoğunluğunu kontrollü şekilde düzenleyen zabıta ekipleri, ulaşımın rahatlamasına büyük katkı sunuyor. Ayrıca ekipler, okul çevrelerinde seyyar satıcılara izin vermeyerek öğrencilerin güvenliğini ve çevre düzenini koruyor. "Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"


Zabıta ekiplerince yapılan çalışmaların öğrenci güvenliği için önemli olduğunu kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, uygulamayla ilgili olarak şunları söyledi:


"Okulların açılmasıyla birlikte ilçemizde oluşan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla zabıta ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Okul çevrelerindeki araç yoğunluğunu azaltarak trafik sıkışıklığının önüne geçiyor ve öğrencilerimizin güvenliğini sağlıyoruz. Bir çocuğun güvenle okula ulaşması, o şehrin vicdanıdır. Keçiören’de bu vicdanı diri tutmak için zabıtamızla birlikte; okul önlerinde, geçitlerde, kavşaklarda evlatlarımızın yanında oluyoruz. Çocuklarımızın gülüşü, yollarımızın en güvenli işareti olsun." Aileler memnun


Okul çıkışı çocuklarını karşılayan aileler de Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı bu uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ