Ana içeriğe geç

Kelkit Çayı’nda 110 gün önce kaybolan Esmanur için arama çalışmaları yeniden başladı

SİVAS’TA 110 GÜN ÖNCE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA YAĞMUR HİRA YAZICI (17) HAYATINI KAYBETMİŞ, SÜRÜCÜ U.Y. (20) YARALANMIŞTI. KAZANIN ŞOKU İLE KELKİT ÇAYI’NA ATLADIĞI İLERİ SÜRÜLEN ESMANUR HACIOSMANOĞLU, O GÜNDEN BU YANA ARANIYOR.

SON DAKİKA
Kelkit Çayı’nda 110 gün önce kaybolan Esmanur için arama çalışmaları yeniden başladı

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde 1 kişinin öldüğü trafik kazasının şokuyla Kelkit Çayı’na atladığı ileri sürülen Esmanur’u arama çalışmalarına yeniden başlandı.


Sivas’ta 110 gün önce meydana gelen trafik kazasında Yağmur Hira Yazıcı (17) hayatını kaybetmiş, sürücü U.Y. (20) yaralanmıştı. Kazanın şoku ile Kelkit Çayı’na atlayarak kaybolduğu ileri sürülen Esmanur Hacıosmanoğlu’nun arama çalışmalarına yeniden başlanıldı. Yaklaşık 2 ay süren arama çalışmalarına ara verilmişti. Kelkin çayında su seviyesinin düşmesi ile Sivas AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde çalışmalara 110. gününde yeniden başlanıldı. Arama çalışmalarkına Ankara AFAD İl Müdürlüğü ekipleri de eşlik ediyor. Arama çalışmalarında teknolojik imkanlardan da yararlanan ekipler, yeraltı görüntüleme cihazı ve termal dron da kullanıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle