USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE YAŞAYAN KIBRIS GAZİSİ RAMAZAN KULA, DÜZENLENEN ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
21-12-2025 14:30

Adana’nın Kozan ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ramazan Kula, vefatının ardından düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.


Kıbrıs Gazisi, evli ve 4 çocuk babası olan Ramazan Kula(72) akciger rahatsızlığı nedeniyle tedavisi sürerken geçtiğimiz gün vefat etti. Kula için Bağtepe Köyü Mezarlığı’nda askeri tören düzenlendi. İlçe Müftüsü Mustafa Kaya’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Ramazan Kula, dualarla toprağa verildi.


Törene Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Hasan Boz, askeri yetkililer ile Kula ailesinin yakınları katıldı. Türk bayrağına sarılı Kula’nın helallik alınması ve kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ