Ana içeriğe geç

Kıyıköy’de denizde kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor

VİZE İLÇESİNE BAĞLI KIYIKÖY BELDESİNDE DENİZE GİRDİKTEN SONRA KAYBOLAN 20 YAŞINDAKİ GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

SON DAKİKA
Kıyıköy’de denizde kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde denize girdikten sonra kaybolan 20 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor.


Edinilen bilgiye göre, 26 Ağustos’ta denize girdikten sonra dalgalara kapılarak kaybolan A.B.’yi (20) bulmak için başlatılan çalışmalara Sahil Güvenlik, AFAD, İl Jandarma Komutanlığı, balıkçılar ve BAKUT Arama Kurtarma Derneği ekipleri de katıldı. Ayrıca, Vize Kaymakamı Kemal Balaban, olayın meydana geldiği Kıyıköy Halk Plajı’na gelerek devam eden arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Balaban, karadan, denizden ve havadan çalışmalara katılan ekiplerden bilgi aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi