Ana içeriğe geç

Kula’da 19 Mayıs coşkusu başladı

MANİSA'NIN KULA İLÇESİNDE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI, ÇELENK SUNMA PROGRAMI İLE BAŞLADI. HAFTA KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE 19 MAYIS GÜNÜNE KADAR ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK.

SON DAKİKA
Kula’da 19 Mayıs coşkusu başladı

Manisa’nın Kula ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, çelenk sunma programı ile başladı. Hafta kutlamaları çerçevesinde 19 Mayıs gününe kadar çeşitli kategorilerde etkinlikler düzenlenecek.


Kula’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107.yılı kutlamaları, kortej yürüyüşü ve çelenk sunma programı ile başladı. Hafta boyunca düzenlenecek programların ilk gününde, Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ufuk Özlem tarafından çelenk sunuldu. Çelenk töreninin ardından alanda kurulan spor ve eğlence parkurlarında öğrenciler ve vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.


Öte yandan düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri 19 Mayıs Salı gününe kadar düzenlenecek çeşitli etkinlikler ile devam edecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle