USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Mersin’de plastik ham madde deposunda yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

MERSİN'DE BİR GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNİN PLASTİK HAM MADDELERİNİN OLDUĞU DEPODA YANGIN ÇIKTI, BÖLGEYE SEVK EDİLEN ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE TOMA MÜDAHALEYE BAŞLADI.

Mersin’de plastik ham madde deposunda yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor
12-01-2026 08:39

Mersin’de bir geri dönüşüm tesisinin plastik ham maddelerinin olduğu depoda yangın çıktı, bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip müdahaleye başladı.


Yangın, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’ndeki Hurdacılar Sitesi’nde bulunan plastik ham maddelerinin olduğu depoların olduğu yerde çıktı. Yangını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Merkez bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda ekip yangına kısa sürede müdahale etti. 3 deponun olduğu bölgede, orta kısımda çıkan yangına müdahale sürerken kara dumanlar ise gökyüzünü sardı.


Bir geri dönüşüm tesisine ait orta depoda süren yangına itfaiyenin yanı sora İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA’larında destek verdiği kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ