USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Mesleki eğitimde üretim odaklı gelecek tasarımı paydaş toplantısı

Eskişehir il milli eğitim müdürlüğü koordinesinde yürütülen ahitek 5. 0 projesi çerçevesinde, mesleki eğitimde üretim odaklı gelecek tasarımı temalı paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Mesleki eğitimde üretim odaklı gelecek tasarımı paydaş toplantısı
26-09-2025 11:19

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen AhiTek 5.0 Projesi çerçevesinde, mesleki eğitimde üretim odaklı gelecek tasarımı temalı paydaş toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantıda; projenin genel çerçevesi, pilot okul uygulamaları, paydaşların rol ve sorumlulukları ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu. ’Kadim Ahilikten Dijital Dönüşüme uzanan bir anlayışla; STEM, girişimcilik ve sınai mülkiyet hakları ekseninde şekillenen, değer temelli üretim odaklı bir mesleki eğitim modeli oluşturulması yolunda önemli bir adım atıldı. Toplantıya; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Elçi, üniversitelerden akademik temsilciler, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) temsilcileri, Teknopark yetkilileri, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, okul yöneticileri ve öğretmenleri katılım sağladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ