USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteorolojiden Bayburt için buzlanma, don ve çığ uyarısı

METEOROLOJİDEN BAYBURT İÇİN BUZLANMA, DON VE ÇIĞ UYARISI

Meteorolojiden Bayburt için buzlanma, don ve çığ uyarısı
19-01-2026 08:59

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Bayburt için buzlanma, don ve çığ uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün açıklamasında, bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçmesinin beklendiği belirtilerek, buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi görülebileceğine dikkat çekildi.


Açıklamada, "Bölgemiz genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.


Açıklamada ayrıca, yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesinin devam ettiği hatırlatılarak, "Çığ riski bulunan bölgelerde vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ