Muğla
DOLAR19.049
EURO20.8455
ALTIN1211.1

MSKÜde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MSKÜde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği
Abone ol
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (MSKÜ) TIP FAKÜLTESİ TARAFINDAN, 14 MART TIP BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde tören düzenlendi.


Törenin açılışında konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, “Hipokrat’tan İbn Sina’ya, Sabuncuoğlu Şerafeddin’den Mustafa Behçet Efendi’ye kadar bütün hekimlerin ortak özelliği sadece tedavi süreçlerinde yer almamaları, aynı zamanda işin akademik yönüyle de ilgilenmeleridir. Onları büyük tıp adamı yapan nitelikleri de işin ilim yönüne verdikleri önemdir. Yani yayın yapma, bu mesleğin kanununu şekillendirme veya amiyane tabirle kitabını yazmak esas meseledir. Çünkü biz akademisyenleri var eden ve ayrıcalıklı kılan yaptığımız yayınlardır“ dedi.


Tören, son iki yılda göreve başlayan öğretim üyelerine ve doçent-profesör kadrolarına yükseltilen öğretim üyelerine binişlerinin giydirilmesi ile sona erdi.



Kaynak: IHA

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 2. Lig: Fethiyespor: 2 - Karacabey Belediyespor: 0Önceki Haber

TFF 2. Lig: Fethiyespor: 2 - Karacabey B...

Büyükşehirden deprem bölgesine tarımsal destekSonraki Haber

Büyükşehirden deprem bölgesine tarımsal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar