USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Muş’ta gençlerden boksa yoğun ilgi

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN OKUL SPORLARI KAPSAMINDA MUŞ’TA BAŞLATILAN BOKS ANTRENMANLARI YOĞUN İLGİ İLE DEVAM EDİYOR.

Muş’ta gençlerden boksa yoğun ilgi
29-04-2026 20:55

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Okul Sporları kapsamında Muş’ta başlatılan boks antrenmanları yoğun ilgi ile devam ediyor.


Muş’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen boks antrenmanları yoğun ilgi görüyor. Malazgirt ve Hasköy ilçelerinde bulunan spor salonlarında devam eden çalışmalarla genç sporcular disiplinli antrenman programlarıyla güçlenerek kendilerini geliştiriyor. Gençlerin spora yönlendirilmesi ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla yürütülen antrenmanlarda temel boks eğitimlerinin yanı sıra dayanıklılık, koordinasyon ve teknik çalışmalar da gerçekleştiriliyor. Antrenörler eşliğinde sürdürülen programlarda öğrenciler fiziksel ve mental olarak turnuvalara hazırlanıyor.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç, okul sporları faaliyetlerinin gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sunduğunu belirterek, ilçe müdürlükleri bünyesinde farklı branşlarda düzenlenen antrenmanlara tüm gençleri davet etti. Kılıç, Malazgirt ve Hasköy spor salonlarında yürütülen çalışmaların geleceğin sporcularını yetiştirmede önemli rol üstlendiğini ifade etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ