USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI İÇİN 4 İSİM MÜLAKATA ÇAĞRILDI

  Adalet ve kalkınma partisi (Ak Parti) Muğla il başkanlığı için yeni dönem yapılanması kapsamında aday belirleme süreci hız kazandı. Genel merkez tarafından yürütülen değerlendirme kapsamında Cengizhan Güngör, Ercan Torunoğulları, Mustafa Çelebi ve Mustafa Toksöz İstanbul’a mülakat için davet edildi.  

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI İÇİN 4 İSİM MÜLAKATA ÇAĞRILDI
17-10-2025 14:16
17-10-2025 14:24
MUĞLA

Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, mülakatlar adayların teşkilat tecrübeleri, sahadaki karşılıkları, kamuoyu nezdindeki güvenilirlikleri ve örgütlenme yetenekleri doğrultusunda yapılacak.

 Mülakatların ardından Muğla il başkanlığı görevine atanacak isimle ilgili kararın kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Süreç, ak parti’nin yerel teşkilat yapılanmasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.


Editor : GÜLDEMET KIZIL
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ