USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ÇEVRE

BAŞKAN FEVZİ TOPUZ GÜLLÜK’TE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Güllük Mahallesi’nde belediye ekipleri tarafından yürütülen çevre düzenlemesi ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN FEVZİ TOPUZ GÜLLÜK’TE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
02-07-2026 12:32
02-07-2026 12:35

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Güllük Mahallesi’nde belediye ekipleri tarafından yürütülen çevre düzenlemesi ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekibiyle birlikte sahada denetimlerde bulunan Başkan Topuz, yürütülen projelerin son durumu hakkında bilgi alırken, bölge esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Plaj voleybolu ve halı saha hayata geçecek…

Özellikle sahil alanlarında hummalı çalışmalar yapan ekipler konukların eğlenceli vakitler geçirebilmesi ve spor faaliyetlerini sürdürebilmesi için plaj voleybolu, halı saha ve çocuk parkına mini hala saha alanını hayata geçirecek. Vatandaşların konforu için sahillere duş alanı, giyinme kabinlerini yerleştiren ve tuvalet tamiratlarını tamamlayan ekipler yeni alanları hayata geçirmek için de kolları sıvadı.

‘Mahallemizde başlattığımız çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz’…

Başkan Topuz ekibiyle birlikte çalışmaların yürütüldüğü alanları ziyaret ederek işlerin ilerleyişini yerinde inceledi. Güllük’ün hak ettiği modern ve estetik görünüme kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi,‘Güllük, ilçemizin en önemli turizm kapılarından ve göz bebeklerinden biri. Bu bilinçle, mahallemizde başlattığımız kapsamlı yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Amacımız, hem burada yaşayan hem de yaz aylarında bölgemizi ziyaret eden misafirlerimize çok daha konforlu, temiz ve estetik bir yaşam alanı sunmak. Ekiplerimizle birlikte alanda detaylı incelemelerde bulunduk. Personellerimize kolaylıklar dileyerek işlerin ilerleyişini yerinde gördük. Falliyetlerimizi hızla tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi. 




Editor : HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ